AK Parti Gençlik Kollarından Nezaket Ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, gençlerin derinliği olan özel ilgi alanları edinmelerini teşvik ettiklerini söyledi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve beraberindeki heyet, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Yeni dönemin kültür-sanat ve sportif etkinlik çeşitliliğinin artacağı bir dönem olacağına dikkat çeken Şahin, gençlerin sosyal faaliyetlere daha yoğun katılmaları adına teşvik edici çalışmalar yaptıklarını söyledi. Konferanslardan sergilere, konserlerden tiyatro gösterilerine ve sportif organizasyonlara kadar geniş bir alanda, öğrencilerin merkezde olduğu her çalışmayı desteklemeye gayret gösterdiklerini ifade eden Şahin, “Yeni dönemde bu çalışmaların ivmesi biraz daha artacak. Biz, gençlerimizin dersler dışında, derinliği olan özel ilgi alanları geliştirmelerini teşvik ediyoruz” dedi. Gençlik Kolları Başkanı Kılıç da, kurumsal olarak yaptıkları ve planladıkları kimi etkinlikler hakkında bilgiler aktardı.