Sultanhanı İçin Samimiyet İçerisinde Çalışıyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sultanhanı İlçesinde, Teknik Bilimler MYO’ya bağlı şekilde faaliyet gösteren halı ve halı tadilatı programının, sektöre akademik manada katkılar sağladığını belirtti.

Sultanhanı İlçesi’ndeki personelle istişare toplantısında bir araya gelen Rektör Şahin, geleneksel tekstillerin korunmasına yönelik programın hem ilçeyle uyumlu olması, hem kültürel özelliklerin yaşatılması ve geliştirilmesi, hem de insan kaynaklarının yetiştirilmesi bakımından önemli olduğuna dikkat çeken Şahin, yeni bazı programlarla da ilçedeki öğrenci potansiyelinin geliştirildiğini söyledi. Aynı şevk ve azimle, samimiyet içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Rektör Şahin, “Tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar ve işlerinde kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Şahin, daha sonra akademik ve idari personeli dinledi, önerilerini aldı ve yeni döneme dair hazırlık çalışmaları hususunda istişarelerde bulundu.