Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu, Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Enformatik Bölümü’ne yeni atamalar yapıldı.

Yapılan atamaların ardından Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün yeni Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sevilay Uslu Divanoğlu, Fen Bilimleri Enstitüsü’nün yeni Müdürü Doç. Dr. Gürol Yıldırım, Sağlık Yüksekokulu’nun yeni Müdürü Yrd. Doç. Dr. Funda Çetinkaya, Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yeni Müdürü Doç. Dr. Ömer Köse, Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Cemal Darılmaz ve Enformatik Bölümü’nün yeni Başkanı Yrd. Doç. Dr. Selçuk Kılıç, düzenlenen devir-teslim törenlerinin ardından görevlerine başladı.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, göreve yeni başlayan isimlere başarılar dilerken, daha önce görev yapanlara ise üniversiteye katkılarından dolayı teşekkür etti.