Aksaray Üniversitesi Hayvanları Koruma Topluluğu (ASÜHAYKOT) Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Üniversitenin farklı bölümlerden 70’e yakın öğrencinin katıldığı etkinlikte, Topluluk Başkanı Selin Şenoğlu, hayvanların korunmasına yönelik yapılacak olan etkinliklerin devam edeceğini; etkinliklere tüm öğrencileri beklediklerini söyledi. Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Gökhan Aslım ise rehabilitasyon merkezinin tüm Aksaray halkına açık olduğunu, burada bulunan sahipsiz hayvanlara temiz, tertipli ve düzenli bir ortamda bakıldığını, tek ihtiyaçlarının onlara gösterilecek sevgi olduğunu ifade etti.

Aslım, ziyarete katılan öğrencilerin memnun kaldıklarını ve benzeri çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.