Gençlik Umudumuzdur

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, gençliğe yapılan yatırım ve verilen emeğin yarınlarımızı şekillendirmede hayatî bir yerinin olduğunu vurguladı.

Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED) Başkanı Musa Erdoğan ve beraberindeki heyet, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i makamında ziyaret etti. AKÇED Başkanı Musa Erdoğan, “Aksaray’da kültür, çevre ve gençlik gibi konularda çalışmalar yapıyoruz. Bu alanlarda Aksaray Üniversitesi’nin şehrimize vermiş olduğu katkıları çok önemsiyoruz. İki kurum arasındaki işbirliğini önemsiyoruz.“ dedi. Rektör Şahin de, gençlik, kültür, sanat ve çevre gibi konularda yapılan hasbî çalışmaların şehrimizin ve ülkemizin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Ziyarette ayrıca işbirliği imkânları da konuşuldu.