İl Milli Eğitim Müdürü Tecrübelerini Paylaştı

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, kazanmış olduğu tecrübeleri ASÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri ile paylaştı.

Aksaray Üniversitesi ile Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Okul Deneyimlerinde Tecrübe Paylaşımı Protokolü" gereği İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Fakültede alınan taze bilgilerle sahada kazanılan tecrübenin harmanlanmasının ülkemiz eğitimini çok olumlu etkileyeceğini, eğitim sürecindeki tecrübe kazanılmasına yönelik zaman kaybını ortadan kaldıracağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Kartal, "Aksaray Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü bu proje pilot bir çalışmadır. Tecrübe paylaşımı, öğretmen adaylarına mesleğe başlamadan evvel geniş bir bakış açışı, tecrübeleri dinleme-öğrenme imkânı sağlayacaktır. Yürütülen bu projede emeği olan herkese ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin nezdinde teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerin aktif katılım sağladığı konferans, soruların cevaplanması ve yapılan çalışmaların değerlendirilmesiyle son buldu.