İşadamı İbrahim Özel’e Teşekkür Beratı Verildi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin; hayırsever işadamı İbrahim Özel’e Üniversiteye ve öğrencilerimize sağladığı katkılar münasebetiyle “Teşekkür Beratı” takdim etti.

İşadamı İbrahim Özel, daha önce yapmış olduğu hayri hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. İhtiyacı olan öğrencilerin kullanımı için yüklü miktarda kışlık ayakkabı, bayan pantolon, abiye, takım elbise ve ceket bağışı yapan İşadamı İbrahim Özel, üniversitenin gelişmesinin şehrin gelişmesi anlamına geldiğini, bu yüzden Üniversitemizi tercih eden öğrencilere şefkat ve merhamet elini uzatmak gerektiğini belirtti.

Üniversite-Şehir bütünleşmesinin önemli olduğunu ve buna yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade eden ASÜ Rektörü Şahin, “Gerek fiziki, gerek akademik, gerekse öğrenci sayısındaki artış bakımından Üniversitemizde yaşanan gelişmelere, hayırsever işadamlarımız da önemli katkılar sunmaktadır. Sayın Özel de çeşitli alanlarda Üniversitemize ve öğrencilerimize desteklerde bulunmuştur. Kendisine, bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.