Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Kalite Koordinatörlüğü tarafından, faaliyetlerin uluslararası standartlara ve yasal mevzuatlara uygun şekilde ilerlemesi için yapılan kurum içi toplantılar devam ediyor.

Öğrenciler başta olmak üzere tüm paydaşların memnuniyetinin önemsendiği ASÜ’de, farklı birimlerden isimlerin katıldığı ve derinlemesine istişarelerin yapıldığı toplantılar, belirli aralıklarla sürüyor. Düzenlenen bir toplantıya Rektör Şahin de iştirak etti. Eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, yönetim politikalarının değerlendirildiği, stratejik önem teşkil eden konuların standartlarının konuşulduğu toplantıların ASÜ’nün gelecek vizyonu açısından değerli olduğuna dikkat çeken Şahin, bu noktada katkı sunan tüm ekibe teşekkür etti.

Yapılan kısa açıklamanın ardından akademisyenler ve görevli idari personelden oluşan heyet, gündemdeki hususları konuştu.