Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, teknik imkânların işbirliği içinde kullanılmasının verimliliği arttıracağını belirtti.

Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Deniz Han’ı ziyaret eden Rektör Şahin, her iki kurumun işbirliği içinde çalışmalar yaptığını ve bunun verimli şekilde devam ettiğini söyledi. Özellikle CNC Tezgâhının çalıştırılması noktasındaki işbirliğinin kurumlara olduğu kadar şehrin sanayisine ve üreticisine de katkı sunduğundan söz eden ASÜ Rektörü, “Kamu kurumlarının kaynakları vergilerle finanse ediliyor. Biz, kamu imkânlarının en verimli şekilde değerlendirilmesi gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Bu manada farklı işbirliklerimiz var. Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’yle de uyum içinde şehrimiz ve milletimiz için çalışıyoruz” dedi.

Okul Müdürü Deniz Han da işbirliğinin önemine dikkat çekti ve Rektör Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.