Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Geleneksel Bilim, Sanat, Kültür ve Bahar Şenliği devam ediyor. Etkinlikler, öğrenciler dışında şehirden de ciddi bir katılımla gerçekleştiriliyor.

Dans gösterileri, sportif etkinlikler, bilimsel sergiler, konferanslar ve konserlerin düzenlendiği Şenlikte, Konya Kaşıks Grubu da bir gösteri yaptı. Folklorik ezgilerin yanı sıra popüler şarkılara da kaşık oyunu ile yeni bir düzenleme yapan Grup, hazırladıkları yeni koreografiyi ilk kez ASÜ’de sahneledi. Kaşıks Grubu’nun gösterisinin ardından ASÜ Müzik Grubu, yaklaşık 1 saat süren bir konser verdi. Günün son kısmında ise Halk Müziği Sanatçısı Ömer Can sahne aldı ve sevilen eserlerini seslendirdi.

ASÜ Tiyatro Topluluğu da şenlik kapsamında hazırladığı oyunu başarıyla sahneledi.