Rektör Şahin Öğrencilerle Hasbihal Etti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, farklı fakültelerden gelen öğrencilerle sorun tespiti ve çözüm önerilerini paylaşmak üzere toplantılara devam ediyor.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz’la birlikte öğrencileri ağırlayan Rektör Şahin, Üniversitenin dünü ve bugününü değerlendirerek, yarınına yönelik hazırlıklarını öğrencilerle paylaştı. Ortak değerlendirme ve hedef belirlemede öğrencilerin fikirlerini, düşüncelerini önemsediğini belirten Rektör Şahin, “İstişare etmek kültürümüzün gereğidir. Üniversitemizin gelişerek, yarınlara sağlam adımlarla yürümesi, 2023 vizyonuna yönelik hazırlığını tamamlayabilmesi için ortak aklı önemsiyoruz.” dedi.

Projelerin de konuşulduğu toplantı, öğrencilerle fikir alış verişi ile tamamlandı.