Merkezinde Öğrencilerin Olduğu Faaliyetleri Önemsiyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, farklı ilgi alanlarına hitap eden öğrenci topluluklarının sayısının giderek arttığını söyledi.

ASÜ NGenç Öğrenci Topluluğu Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Milli ve manevi değerlerin özümsenmesi, çağın bu değerler ekseninde okunabilmesi adına etkinlikler düzenleyen topluluk, kadim kültürden alınan ilhamla geleceğin şekillendirilmesi gayesiyle çalışıyor. Rektör Şahin, öğrenci topluluklarının çalışmalarını öteden beri kıymetli bulduklarını ve imkânlar ölçüsünde desteklediklerini belirterek, “Merkezinde öğrencilerin olduğu sosyal ve kültürel faaliyetleri önceliyor ve önemsiyoruz. Farklı ilgi alanlarına hitap eden pek çok topluluğumuz var ve sayı giderek artıyor. NGenç Öğrenci Topluluğu da son derece önemli bir alanda faaliyet yürütüyor. Kendilerine işlerinde kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Ziyaret, topluluğun kısa ve orta vadede planladığı etkinliklerin istişare edilmesi şeklinde sürdü.