Üretime Katkı Sunmak Temel Önceliklerimiz Arasında

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu pek çok analizin ASÜ laboratuvarlarında başarılı bir biçimde yapıldığını, üretime katkı sunmanın temel öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi İş Adamı Mehmet Kocagöl, Rektör Şahin’i ziyaret etti. ASÜ’nün iş dünyasının ihtiyaçlarına karşılık verebilecek laboratuvarlara sahip olduğunu, kampüsteki akademik ve teknik altyapıyı toplumsal fayda eksenli olarak sürekli geliştirdiklerini kaydeden Şahin, “Pek çok analiz, raporlama, değerlendirme gibi çalışma, laboratuvarlarımızda başarıyla icra ediliyor. ASÜ olarak temel önceliklerimizden birisi de iş insanlarına ve üretimin geliştirilmesine katkı sunmak. Bu manada çalışmalarımız sürüyor” dedi. İş Adamı Mehmet Kocagöl’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden ASÜ Rektörü, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Sayın Kocagöl aynı zamanda üniversitemizin öğrencisi. Kendisine hem iş yaşantısında hem de öğrenim hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaret, iş dünyası ve öğrencileri bir araya getiren uygulamaların ve yapılabilecek çalışmaların değerlendirilmesiyle tamamlandı.